Magamról

Úgy érzem szükségem van arra, hogy kreatív legyek. Nem vagyok sem a Facebook, sem az Instagram aktív felhasználója, nem követek celebeket. Nem töltöm az időm az internet előtt, most még is az internet világába indulok el.

Magamról talán a legfontosabb információ a következő: nyomasztóan és egyben üdítően átlagos vagyok. 28 éves, házas, diplomás, szellemi alkalmazott, aki jelenleg gyed-en van 2 fiúgyermekével. Voltak, vannak terveim, de most leginkább anya vagyok. Közhelynek tűnik egy újabb unatkozó édesanya blog írása, viszont ha már teljesen átlagos vagyok, csak megnézem én is, milyen ez.

Előfordulhat, hogy elveszek némi időt a családomtól, de annyival nyugodtabb anyát kapnak vissza. A legkisebbik fiam rossz alvó, így sokszor el sem alszom arra az adott 20 percekre, míg ő alszik. Így némi szabadidő azért akad.

Ráadásul előfordulhat, hogy pont ez fog inspirálni. Mint a lépésszámláló. Mióta használom az aktivitásmérőmet, azóta többet akarok lépni. Hogyan leszek pont a bloggal inspiráló? Lássuk.

Nagyon érzékeny vagyok arra, hogyan neveljük a gyermekeinket. Nem vagyok spártai, a titkokat, csodaszereket sem tudom. Csak az időt szeretném kellemesen, hasznosan eltölteni velük. Édesanyám pedagógus volt, valószínűleg innen ered a “mindig csináljunk valamit” jellem. Számomra fontos, hogy a napok ne csak úgy elteljenek. Nincs különösen jó kézügyességem, de a fiaimmal, legfőképpen a nagyobbikkal, több kreatív órát töltünk el a kertben, a konyhában, az íróasztalnál, a játszószőnyegen. Ezek azok a programok, kreatív tevékenységek, amelyeket szeretnék Nektek bemutatni, ötleteket adni. Apró, olcsó hobbik, trükkök ahhoz, hogy a gyerekeinkkel fejlesztően tudjunk szórakozni. Az ötletek bemutatásával magamat is arra ösztönzöm, hogy újabb és újabb dolgokat próbáljak ki gyermekeimmel.

Köszönöm, hogy itt vagy! Jó szórakozást kívánok!

DJLiána

YouTube
Instagram